Srpski film

(Serbian film)
Srdjan Spasojevic (2010)

Nagyon ügyes. Meg kell dícsérnem mindenkit aki még ezen túlmenően is kapcsolódik a ragyogó kezdeményezéshez. Licitáljunk rá! Ki tud még nagyobb durvaságokat kitalálni? Ki tud még töményebb undort kelteni? Keressük meg hol van a legalja! A newborn-porn szerintem már azért elég közel lehet, bár nem mernék fogadni rá, a fantázia határtalan. Nem tudom elképzelni, hogy hogyan jutott végig ez a förmedvény a filmkészítés teljes procedúráján. Azt gondolnám, legalább minden második ember elhatárolja magát, hogy részt vegyen ilyesmi elkészültében. Úgy látszik tévedtem. Filmként nem lenne rossz, a kivitelezés ok. Itt a tartalommal van baj, azzal viszont nagy. Több szóra nem érdemes. Mondjuk egy 1-est kap, mert az elején elhitette velem, hogy ebből még lehet valami.   1/10

Megjegyzések

  1. Még sohasem vettem rá magam, hogy megnézzem. Mesélés alapján én is úgy gondolnám, hogy ki kell valaminek sülnie, ha az eszköz ilyen kegyetlen. De ezek szerint az eszköz maga a cél. Ezek után szerintem ki is hagyom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A megbotránkoztatás az egyetlen cél. Gigantikus spoilerben elárulom a végét: A forgatáson 3-4 ember előtt a belőtt pali megerőszakolja a kisfiát, úgy hogy közben mellette a testvére a feleségével teszi ugyanezt. Aztán a kiccsalád együtt öngyi lesz. Fantasztikus.

      Törlés

Megjegyzés küldése