Afternoon Delight

Jill Soloway (2013)

Hogyan éld túl az unalmas életedet Californiában, ha tehetős vagy, de rohadt magányos. Mondta Nyilvánvaló Kapitány borzalmasan ellenszenves, erőltetett mosollyal. Ám jóval több ez annál, mintsem hogy pár mondattal el lehessen rendezni. Kénytelenül eltöprengek az idegrendszeremet borzoló, kínos jelenetek láttán. Ilyenkor egyre lejjebb csúszok a kanapén eltakarva az arcomat, közben szívom a fogamat és azt mondogatom, hogy ezt nem hiszem el! De talán nem áll ez annyira távol a valóságtól, mint ahogy elsőre tűnik. Bárki kerülhet olyan helyzetbe, amiből nem látja az egyszerű kiutat, illetve nem jól ítéli meg és a rossz megoldásokat választja.
Jó kis női film ez. Sok tekintetben tipikusnak mondható, nem különösebben emlékezetes, de erősek a karakterek, nem zökkent ki semmi ostobaság, szóval érdemleges néznivaló. Nem bántam meg.   6/10


Kathryn Hahn végtelenül természetes és szimpatikus még a lököttsége ellenére is. Juno Temple megy úgy néz ki vadászik az exhibicionista szerepekre. Jól áll neki.

Megjegyzések