Black Dynamite

Scott Sanders (2009)

Ha direkt hagyják belógni a mikrofont és direkt nézetik félre a színészt többször egymás után, akkor az maximum megmosolyogtató gesztus, de nem igazi múltidézés. Ráadásul egy jeleneten belül csinálják ezt, fullban az arcodba van tolva. Nem jön ez vissza később, csak más hasonló dolgokat lőnek el ugyanilyen módon:
"Látod?! Mi bírjuk ám ezeket a régi béna B filmeket. Vágod, hogy milyen kezdetleges módszerekkel filmeztek? Nesze itt van egy félrezoomolt kép, meg a történetet is csak úgy összehánytuk ám."


Mondjuk rohadtul nem, mert szinte érezni az izzadságuk szagát, hogy megpróbálnak valami kellően összefüggéstelen maszlagot hegeszteni. Intellektuális, filmekhez értő embereknek nem áll jól, ha hülyének akarnak látszani. Illetve sokkal nehezebb ésszel összehozni olyat, ami bénának látszik, reflektál a bénaságára és még új értelmet is nyer. Ebből a szentháromságból pár pillanatra sikerül kettőt összehozni. Valamelyest szórakoztató, de a poénjai egy kaptafára készültek és sajnos még ilyen rövid játékidőben is fárasztóvá és önismétlővé tud válni. Kevés ez így.   5/10

Megjegyzések