Når dyrene drømmer

(When Animals Dream)
Jonas Alexander Arnby (2014)

A szívem szakad meg, hogy egy ilyen fantasztikusan fényképezett, remek zajközeli-zenével megtámogatott filmnek nem tudok jobb osztályzatot adni. Sajnos minden egyéb tekintetben végtelenül átlagos és bármiféle mellékzönge nélkül kijelenthető az is, hogy bizony nincs értelme. Például ha hosszas kertelés után mégiscsak bevállalják a vérengzést, akkor illett volna látványt vagy legalább izgalmat produkálni hozzá. Az elején még elhitetik, hogy valami lappang az ismeretlenben, aztán kiderül, hogy csak simán kidolgozatlanok a szereplők és elfelejtettek rendes történetet írni. Inkább összelopkodtak helyette történetelemeket és összeragasztották egy katyvasszá, ami nem tart sehova. Kár érte, de az említett pozitívumok miatt éppen felkúszott az 5/10-ig.

– Már maga Sonia Sohl különleges szépségének bemutatása is jobb filmet érdemelt volna. Kíváncsi vagyok felbukkan e még valahol, mert nem tehetségtelen, de se előtte, se után nincs színészi projekt, szóval lehet, hogy egyszeri próbálkozás a részéről.

Megjegyzések

  1. Nos el vagyok keseredve. Aminap szemeztem ezzel, a szereposztása is bejött. Az imdb se sztárolja, neked se jött be. Akkor van más, talán majd leszedem később. A Farm nálam is tervben, csak a Lawrence-t fogom előbb csekkolni. Reménykedem, hogy egyszer azt tudom mondani Dolan-re, hogy meggyőzött. Eddig viszont az a helyzet, hogy felidegesített, no de az is intenzív hatás, tehát érdemesnek tartom követni őt. De úgy látom akkor biztató a helyzet! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát nem tudom. Lehet, hogy érdemes vele megpróbálkoznod, de ismerve az ízlésedet, neked se ez lesz a kedvenced. A fényképezés viszont tényleg remek!
      Dolan eléggé betalált nálam a farmmal. Intenzív az hétszentség. A Lawrence mindig elriaszt a hosszú játékidővel, de a Mommyt nagyon várom. Addig még megnézem a Képzelt szerelmeket talán.

      Törlés
    2. Ohó! Na az engem egy kicsit elbizonytalanított, az a fajta idióta világlátás! Ettől jobban felment a pumpa, mint az anyjával veszekedő kamasz ripacstól. De a Szerelmekben is fasza volt a fényképezés!

      Törlés

Megjegyzés küldése